Prezentare generală:
Substanțele conținute de curry contribuie la menținerea tinereții celulelor, prevenind producerea anormală de proteine.
În plus, curry contribuie la prevenirea deteriorării sistemului nervos, la îmbunătățirea capacității de funcționare a creierului.
Beneficii produs:
Contribuie la îmbunătățirea capacității de funcționare a creierului
Contribuie la menținerea tinereții celulelor
Ce conține?
-Amestec oriental de condimente: turmeric, chimion, coriandru, semințe de schinduf, pătrunjel, chilly, usturoi, fenicul.
Cum se consumă?
-Curry poate fi folosit pentru prepararea unor supe și ciorbe, însă cel mai bine se pretează pentru orez, tocănițe și preparate din carne albă.
Cum acționează?
-Scade riscurile insuficienței cardiace datorită substanței active din turmeric (curcumina), care îmbunătățește funcțiile inimii.
-Are proprietăți de reducere a colesterolului și ajută la digerarea alimentelor grele.
Pentru ce recomandăm?
-Substanțele conținute de curry contribuie la menținerea tinereții celulelor, prevenind producerea anormală de proteine.
-În plus, curry contribuie la prevenirea deteriorării sistemului nervos, la îmbunătățirea capacității de funcționare a creierului.