Prezentare generală:
Obtinuta prin uscarea si prelucrarea radacinii arbustului tropical numit manioc, tapioca este amidonul rezultat prin acest proces.
Nu contine gluten, se digera uşor si are calitati antiseptice, cicatrizante si dezinfectante asupra sistemului digestiv.
Prin fierbere in apa sau lapte, consistenta ei devine asemanatoare cu a gelatinei, folosindu-se usor la prepararea deserturilor cu fructe sau a raciturilor rapide cu legume.
Ingredient unic:
-amidon de tapioca.
Produsul nu provine din culturi modificate genetic.
Beneficii:
-Primul si cel mai mare dintre aceste avantaje este faptul ca nu contine gluten, ceea ce inseamna ca poate fi consumat si de catre persoanele care sufera de boala celiaca, dar si de copiii destul de mici.
-Un alt avantaj al consumului de tapioca este faptul ca, spre deosebire de amidoanele continute de celelalte alimente (cartoful, de exemplu), amidonul din manioc nu este absorbit de organismul uman, motiv pentru care nu intervine nici riscul cresterii indicelui glicemic.
-Tapioca nu are colesterol, grasimi saturate si acizi grasi
-Iti confera energie, datorita carbohidratilor pe care ii contine.
-Mentinerea senzatiei de satietate pe termen lung.
-Datorita prezentei fierului si calciului in compozitie, tapioca va contribui la combaterea anemiei, la intarirea structurii osoase si a sistemului muscular.
Informatii conformitate produs