Prezentare generală:
Cicoarea poate fi un înlocuitor de succes al cafelei, putând fi consumată în orice moment al zilei, chiar și de copii.
Are proprietăți de energizare și ajută funcțiile digestive, dar nu are cofeină.
Astfel persoanele care nu au voie să consume cofeină sau cărora nu le este indicată cofeina pot folosi cicoarea cu succes pentru ritualul cafelei de dimineață.
Beneficii produs:
Protejează inima
Stimulează sistemul imunitar
Ce conține?
-Rădăcina de cicoare prăjită 100%.
Cum se consumă?
-Mod de preparare: se pune o linguriță de cicoare la o ceașcă și se adaugă 100 ml de apă fierbinte.
-Se poate adăuga lapte, ceai, frișcă sau diferite condimente (ex. scorțișoară, cardamon).
-Se poate consuma și rece sub formă de frappe, cu înghețată sau frișcă.
Cum acționează?
-Cicoarea are rădăcina bogată în inulină, probiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific.
-Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia și reduce valoarea nutritivă a hranei.
-Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulina este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine.
-Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemănător cu cel al cafelei. De aceea, de mulți ani, cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea.
Pentru ce recomandăm?
-Cicoarea poate fi un înlocuitor de succes al cafelei, putând fi consumată în orice moment al zilei, chiar și de copii.
-Are proprietăți de energizare și ajută funcțiile digestive, dar nu are cofeină. Astfel persoanele care nu au voie să consume cofeină sau cărora nu le este indicată cofeina pot folosi cicoarea cu succes pentru ritualul cafelei de dimineață.