Afișez 1–12 din 42 de rezultate

Arata filtre
Închide

M ACID HIALURONIC PUR HMW 1 G

10.00 lei TVA inclus
Prezentare generală: Considerat ca fiind un factor ideal de hidratare naturală și utilizat pe scară largă în cosmetică, acidul hialuronic
Închide

M ACID HIALURONIC PUR LMW 1 G

10.50 lei TVA inclus
Prezentare generala: Considerat ca fiind un factor ideal de hidratare naturală și utilizat pe scară largă în cosmetică, acidul hialuronic
Închide

M ACID STEARIC 100 G

5.80 lei TVA inclus
Prezentare generală: Un produs vegetal ce se folosește în cosmetică pentru prepararea de unturi vegetale, creșterea vâscozității și stabilității preparatelor
Stoc epuizat
Închide

M AHA ACIZI FRUCTE 25 ML

17.00 lei TVA inclus
Prezentare generala: Acizii de fructe (sau AHA) permit realizarea unor preparate ce aduc o serie de beneficii oricărui tip de
Închide

M ARGILA ALBA CAOLIN 100 G

9.00 lei TVA inclus
Prezentare generala: Argila este un produs mineral natural, cea din oferta Elemental este extrasă din bazinul mediteranean, uscată la soare
Stoc epuizat
Închide

M ARGILA VERDE 100 G

8.50 lei TVA inclus
Prezentare generala: Argila este un produs mineral natural, cea din oferta Elemental este extrasă din bazinul mediteranean, uscată la soare
Stoc epuizat
Închide

M BAZA CREMA NATURALA 100 ML

11.50 lei TVA inclus
Prezentare generala: O bază de cremă naturală, fluidă și lejeră, ce se absoarbe ușor și se poate personaliza cu felurite
Stoc epuizat
Închide

M BISABOLOL 10 ML

12.00 lei TVA inclus
Prezentare generală: Bisabololul este un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale multiple de reparare și calmare a pielii. Un ingredient
Închide

M CAFEINA PULBERE 10 G

7.50 lei TVA inclus
Prezentare generala: Cafeina este prezentă în cafea, ceai, și în mai mică măsură în alte surse vegetale. Este o substanță
Închide

M CARBONAT DE CALCIU 100 G

8.50 lei TVA inclus
Prezentare generală: Este un ingredient mineral anorganic des utilizat și în compozițiile cosmetice, fiind folosit ca suport opacifer în produsele
Închide

M CARBUNE VEGETAL 25 G

16.50 lei TVA inclus
Prezentare generală: Este o pudră foarte fină, cu o capacitate de adsorbție remarcabilă, utilizată în cosmetică pentru efectul purifiant, detoxifiant.
Stoc epuizat
Închide

M CEARA CARNAUBA

5.50 lei TVA inclus
Prezentare generala: Ceara de Carnauba este o ceară naturală obținută din frunzele palmierului Copernica Cerifera, nativ în Brazilia. Este utilizată