Trifolia

Hai să ne cunoaștem

Adresa: Bd Traian 30/54, Baia Mare
Tel.: 0726 432 432  |  0262 223 639

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Produsele de pe site-ul nostru sunt prezentate exact cu mentionarile producatorului, iar informatiile pe care ti le putem oferi sunt strict informatiile pe care le primim de la producatori. Pentru tratarea unei afectiuni sau pentru recomandari in acest sens, te rugam sa consulti un specialist inainte de achizitionarea oricarui produs din oferta noastra.

Da, orice comanda plasata pe site-ul nostru se poate plati atat prin ramburs, cat si prin celelalte 6 modalitati de plata.

In general, produsele se livreaza in 24-48 de ore in cazul comenzilor procesate in cursul saptamanii, pana la ora 15:00. Comenzile plasate in weekend se proceseaza in prima zi lucratoare a saptamanii. Pentru detalii legate de livrarea comenzii poti apela cu incredere la departamentul nostru de call center sau sa ne trimiti un mesaj pe Facebook Messenger.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
 
Cu toate acestea, TRIFOLIA va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@trifolia.ro sau la numarul de telefon: 0726 432 432

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.
CONTACTEAZĂ-NE MAI JOS

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

[recaptcha]