Despre noi

Mama ne-a fost izvor de inspirație în visul nostru de a împărtăși oamenilor bucuria de sănătate. În copilărie, ea ne îngrijea cu ceaiuri, siropuri făcute în casă, frecții și tot soiul de doctorii inspirate din natură; astfel că de aici și până la înscrierea noastră la primul curs de Medicină Naturistă din București, în toamna anului 2000 a fost doar un pas.

Credem cu tărie în puterea vindecătoare a naturii și credem că darurile ei sunt nemărginite dacă ne luăm doar un scurt răgaz să le prețuim. Credem în Dumnezeu, în familie, în oameni și credem în natură care ne oferă cele mai frumoase lecții de viață, trebuie doar să avem sufletul și mintea pregătite să le primim.
Călăuzite de acest gând, am deschis magazinul Sănătate din Natură în ianuarie 2001, în Baia Mare, iar timpul a dovedit că visul nostru e mai puternic decât orice provocare. Din 2018, identitatea noastră s-a adaptat timpurilor și am devenit Trifolia. Iar acum, suntem unul dintre cele mai reprezentative și apreciate afaceri din industria de produse bio, naturiste, plante medicinale și aromatice din Nordul țării.

echipa Trifolia magazin naturist
3000000 Produse vândute în 17 ani
50000 Clienți
9 Echipa noastră
17 Ani de activitate
12 Evenimente organizate
20000 Kilometri străbătuți în căutarea celor mai buni furnizori

Sănătate din Natură

Din 2001 și până astăzi, noi, echipa Trifolia, am fost un real prieten tuturor clienților noștri care ne-au cerut produse naturiste, produse bio, produse fitoterapeutice de calitate pentru diverse afecțiuni sau pentru simplă prevenție.

De acum, produsele noastre și experiență noastră devin accesibile românilor de pretutindeni prin magazinul online.