Prezentare generală:
Făina din Soia Nemodificată Genetic este recomandată în special pentru persoanele care au o dietă vegană sau vegetariană.
Este o sursă bogată în proteine.
Beneficii:
-îmbunătățește funcția creierului, previne pierderea memoriei;
-lecitina grăbește descompunerea grăsimilor și stimulează metabolismul;
-este folosită pentru tratarea pacienților cu nivel ridicat de colesterol.
Lecitina controlează fluxul de nutrienți din celule și previne acumularea de grăsimi la nivelul arterelor, pereților inimii sau a creierului.
Ce conține?
-Conține acizi grași Omega 3 și Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grăsimi, 20% acizi, 10% apă, 5% celuloză și 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
Cum se consumă?
-Se folosește pentru a da consistență mâncărurilor.
Cum acționează?
-Făina de soia este un înlocuitor al făinurilor albe. Are un conținut mai scăzut de zaharuri decât făina albă de grâu.
-Proteina de soia, prelucrată corect, este singurul aliment vegetal care oferă corpului toți aminoacizii esențiali.
-Este o sursă bogată de antioxidanți.
Pentru ce recomandăm?
-Protejează vasele sanguine, previne ruperea arterelor și reduce incidența bolilor de inimă și întărește sistemul imunitar.
-Datorită fibrelor pe care le conține (care micșorează nivelul de zahăr din sânge), soia poate fi consumată și de diabetici.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.