Prezentare generală:
Alternativă la lapte, fără colesterol, fără lactoză, 100% vegetal, fără adaos de zahăr.
O singură ceașcă de lapte de orez conține 30% din necesarul de calciu și 15% din necesarul de fosfor.
Aceste două minerale sunt importante pentru dezvoltarea și menținerea oaselor și a dinților.
Cei mai mulți vegetarieni înlocuiesc laptele tradițional cu lapte de soia sau de migdale, trecând cu vederea și o a treia variantă, mai puțin populară, dar la fel de viabilă: lapte de orez, o băutură cu puține grăsimi și multe beneficii.
Calități:
-Cantitate redusă de grăsimi și calorii
-Crește imunitatea
-Sursă naturală de Vit. B
-Poate fi folosit ca și ingredient în alte preparate
Ingrediente Bio:
-apă de izvor,
-orez italian* (17%),
-ulei de floarea soarelui*,
-ulei de șofrănel* (presat la rece),
-sare de mare.
Fără zahăr adăugat
Acest produs este obținut din agricultură ecologică controlată.
Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.