Prezentare generală:
Uleiul de cânepă reprezintă un remediu de bază adică un aliment functional care prin natura sa poate optimiza reacţia sistemului imunitar pentru prevenirea bolilor.
Uleiul de cânepă poate fi considerat „vaccin” nutriţional iar introducându-l zilnic în dietă joaca rolul unui aliment protector.
Are miros şi gust plăcut, asemanator celui de nuca şi poate fi folosit pentru a condimenta salatele, pastele, orezul, peştele sau poate fi combinat cu alte uleiuri utilizate în mod tradiţional.
Beneficii:
Uleiul de canepa cu Omega – 3 & Omega – 6 & Omega-9:
– creşte coeficientul de inteligenţă la copii;
– susţine dezvoltarea creierului şi stimulează activitatea funcţională a sistemului nervos;
– menţine sănătatea creierului la copii, adulţi şi persoane în vârstă;
– restabileşte echilibrul emoţional;
– îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare, învăţare şi memorare, întreţine memoria la toate vârstele;
– bolile astmatice şi afecţiunile respiratorii, atât ale căilor respiratorii inferioare cât şi a celor superioare;
– dermatite atopice şi afecţiuni cutanate diverse (psoriazis, dermatită seboreică, acnee chiar în formele cele mai grave, rosacea, lupus cutanat, arsuri);
– patologii gastrointestinale (reflux, colonopatie, rectocolite muco hemoragice);
– afecţiuni vasculare (hipertensiune arterială şi vasculopatie);
– micşorarea tensiunii arteriale şi în diminuarea nivelului de fibriogen, un marker-cheie în ateroscleroza
– patologii feminine (chisturi ovariene, sindromul premenstrual, menopauză);
– artroze şi artrite reumatoide;
– convulsie;
– perturbări de limbaj, autism la tineri, perturbări de caracter, impulsivitate;
– perturbare specifică a atenţiei, întârziere în dobândirea de calităţi psihomotorii;
Mod de administrare:
Adulţi: câte 2-3 linguri pe zi, după mesele principale;
Copii 2- 6 ani: câte o lingurita pe zi, după mesele principale.
Copii peste 7 ani: câte 1 – 2 lingurite pe zi după mese.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.